Vietnam -i idegenvezetés – profi magyar csapat

Idegenvezetés Vietnam -ban: A legfőbb erősségünk a helyszíni magyar idegenvezető csapat

Csapatunk igen különleges tagjai ők. Ők az expatok. Magyarok, akik Vietnam -ot választották második hazájuknak. Nem is hagyományos idegenvezetők. Nem abból élnek. Van köztük buddhista szerzetes, orvos, egyetemi tanár, sikeres üzletember, Egy dolog köti össze üket. Szenvedélyesen szeretik és ismerik azt az országot, ahol élnek. És az a késztetés, hogy ezeket a csodálatos helyeket meg is mutassák az érdeklődőknek.

Az általuk vezetett Vietnam -i utak, helyi programok, speciális érdeklődés alapján összeállított kulturális, művészeti, sport és egyéb „csomagok” egészen különleges élményt nyújtanak azok számára, akik többet akarnak útjuktól, mint egy hagyományos „tömegturista” körút vagy nyaralás. Az ő feladatuk a többek között a célország minden rezdülésének folyamatos figyelése, a helyi programok folyamatos fejlesztése is. Az ő munkájuk egyik fontos eredménye az, hogy vendégeink kényelemben és biztonságban legyenek a világ másik végén is.

Ők az alapjai annak a tudásnak, ami Vietnam -i útjainkat, programjainkat különlegessé teszi és kiemeli a „hagyományos” utazási irodák közül. Tudásukra, munkájukra alapozva  mondjuk biztosan: „Idegenvezetés Vietnam -ban velünk: Mi már itt vagyunk otthon…”  és „A Yourdestination nem egy hagyományos utazási iroda, hanem egy utaztatási rendszer…”

Comments are closed.