Magyar idegenvezetőink

Profi és gyakorlott magyar idegenvezetőink

Végül, de nem utoljára a „hagyományos” idegenvezetőink. Ők profi és nagy gyakorlatú, Magyarországon élő, hivatásos idegenvezetők egy különleges fajtából. Bölcsészek, tanárok, közgazdászok, mérnökök, idegenforgalmi szakemberek, akiknek nemcsak, hogy „papírjuk” van idegenvezetésből, és évtizedes gyakorlatuk is csoportok és egyéni utak vezetéséből uticéljainkba.

A csapat ezen része összesen 34 nyelvet beszél, 96 országba vezetett már utakat. Ők azok, akik magyarországi  indulási útjainkat vezetik, illetve a „főszezonokban” kiköltöznek valamelyik érdekesebb helyre és ott vezetik, szervezik  a munkát, fogadják vendégeinket és  biztos hátteret adnak bármilyen helyi probléma esetén.

Különleges tudásuk egyik következménye, hogy üzleti útjaink olyan sikeresek. Üzleti partnereink mellé mi nem tolmácsot adunk, hanem az adott szakterület szakemberét, aki profi  a célország kultúrájában gazdasági és politikai viszonyaiban , ezért jól fel tudja készíteni az utazókat, sikeresen tudja vezetni a tárgyalásokat és menedzselni a teljes utat.

 

Comments are closed.