vietnami-korut-oszi-iskolai-szunet-2017

 

Őszi suliszünet Vietnamban 2017 - 9 napos észak-vietnami és közép-vietnami körút nemcsak szülőknek és tanároknak

Kiscsoportos vagy egyéni, magyar nyelvű körút Vietnam legszebb helyeire az őszi szünetben: Hanoi – Halong öböl – Ninh Binh - Hue – Danang – Hoi An

Az őszi szünet előtti utolsó péntek délutánján (2017. október 26.) indulunk és az iskolakezdés előtti vasárnap (2017. november 5.) délutánján érkezünk vissza Magyarországra. Így t9kéletesen kihasználjuk a suliszünet idejét.

A körút során ”végigmegyünk” a szokásos “must see” látnivalókon (Hanoi, Halong öböl, Trang An, Hue, Danang, Hoi An), de mindig lesz időnk arra, hogy megálljunk különleges helyeken, megmutassunk olyan látnivalókat - Vietnam igazi érdekességeit - amiket egy társasutazáson lévő turista soha sem láthat, és amik az ország igazi kincsei. És ez mind csak Önön múlik! Az egyéni vagy kiscsoportos út lehetővé teszi, hogy ezeket a különleges helyeket az Ön igényei szerint illesszük be a programba.

Helyi idegenvezetőink magyarul remekül beszélő, profi idegenvezetők. Hosszú ideig Magyarországon éltek, itt végezték a főiskolát, egyetemet. Ezért nemcsak tökéletesen ismerik hazájukat, de magyar vendégeink érdeklődési körét, különleges kívánságait is.

Csoportvezetőink sem egyszerű idegenvezetők. Csapatunk igen különleges tagjai ők. Ők a magyar expatok. Magyarok, akik Vietnam -ot választották második hazájuknak. Nem is hagyományos idegenvezetők. Nem abból élnek. Van köztük buddhista szerzetes, orvos, egyetemi tanár, sikeres üzletember. Egy dolog köti össze őket. Szenvedélyesen szeretik és ismerik azt az országot, ahol élnek. És az a késztetés, hogy ezeket a csodálatos helyeket meg is mutassák az érdeklődőknek. Az idegenvezetés velük válik igazán szolgáltatássá.

Miért különleges élmény ez az út?

Az egyéni vagy kiscsoportos körút lehetővé teszi, hogy igazi minőséget, keleti kényelmet biztosíthassunk - garantált és megfizethető áron - utasainknak.

 Programunk egy igazi modul, nagyon könnyű beilleszteni ázsiai utazásának programjába.

Az igazi trükk: a körúthoz választható kiegészítő programlehetőségek

 

PROGRAM KIEGÉSZÍTÉSEK

Ehhez az utunkhoz könnyen csatlakoztatható néhány kiegészítés is!  Legtöbb vietnami körutunk Hanoiból indul. Kambodzsai kiegészítéseink a körút utolsó állomásaiból, Can Tho-ól és Ho Chi Minh City-ből indulnak. Ez lehetőséget ad arra, hogy ha ideje engedi, kiegészítse a körutat több különleges lehetőséggel is. Akár mindegyikkel is ugyanazon az úton.

vietnam03Induljon haza pár nappal később és pihenjen egy nagyot Vietnam legszebb tengerparti üdülőhelyein!

A dolog igen egyszerűen működik: Ön kiválasztja melyik üdülőhelyen és melyik szállodánkban szeretne évezni egy felejthetetlen nyaralást. Mi elvisszük Önt a körút végeztével elvisszük a kiválasztott helyre és szállodába és hagyjuk is pihenni. A nyaralás végeztével kivisszük Önt Ho Chi Minh City repterére és további kellemes utat kívánunk.

Ha már úgyis Vietnam - ban barangol, jöjjön el velünk Kambodzsába és esetleg Laoszba is!

Ez a dolog igen egyszerűen működik: A körút végéhez több kambodzsai és/vagy  laoszi program is illeszthető.

Ezekkel  a kiegészítéssel csak annyi változik, hogy az utolsó állomás nem Ho Chi Minh City, hanem Siem Reap vagy Luang Prabang. Ott visszük ki önt az elutazás napján a repülőtérre. Rengeteg ilyen kiegészítésünk van, ráadásul a lehetőségek száma hétről-hétre bővül.

De, ez még nem minden... Rengeteg, az ön egyéni igényeinek, kívánságainak kielégítését szolgáló kiegészítésünk van. Ez az VIETNAM MOZAIK PROGRAM. A szabadon variálható körút kiegészítések, az egyes tájegységeket részletesen bemutató programok, az elérhető közeli országok látnivalói egy folyamatosan bővülő könyvtárat alkotnak. Látogassa meg itt:

Programkönyvtár

vagy kattintson az alábbi képre:

PROGRAM Leírások

 Rövid programleírás

Körutunk az egyik legjobb kulturális utazás Vietnamba, az ország legérdekesebb városainak és vidékeinek mélyreható felfedezésére, természeti csodáinak megismerésére. Természetesen egy körútba minden nem fér és nem is férhet bele, de igyekszünk Vietnam legszebb természeti szépségeit, történelmi városait és mindennapi életét legalább egy kicsit bemutatni utasainknak. Vietnam főbb tájai, amiket érintünk utazásunk során:

Hanoi és környéke, a Halong öböl:  Utazásunkat az elbűvölő Hanoiban kezdjük. Bebarangoljuk az óvárost, megnézzük a város Indokínában legszebb francia gyarmati építészetét, bekukkantunk néhányba a több száz különleges üzlet közül, melyekben selyemruhákat, lakkárukat, hímzett ágyneműket, bútorokat, bambuszt, konyhai eszközöket, rituális tárgyakat árulnak. Résztveszünk a Vízi Bábszínház előadásán, meglátogatunk ősi templomokat, múzeumokat, és a többi érdekességet. Egy fantasztikus napot és éjszakát töltünk el a gyönyörű Halong - öbölben hajónkon, ahol a több ezer, tengerből kinyúló mészkő szirt és a számos barlang egy tiszavirág életű, fantasztikus tájat hozott létre.

Ninh Binh – Trang An: Hanoitól dél-nyugat irányában fekszik. Varázsa abban rejlik, hogy a zöldellő táj hegyekkel és felhőkkel csomagolja körbe magát. Az égbe magasodó csúcsok, a buja rizsföldek, a harapható friss levegő és a smaragdzöld erdő teszi ideális helyszínné a tájat arra, hogy közelebb kerüljünk a természethez.  Habár a hétköznapokon az őslakosok már nem viselik tradicionális ruhájukat, azonban ősi kultúrájukat ápolják és életben tartják.  Festői tájaival megnyerő kultúrájával Ninh binh egy kitűnő uticél azoknak, akik maguk mögött akarják hagyni a a szokványos „kirándulások” unalmát és fantasztikus lehetőség azok számára, akik nyugodt, boldog napokat  szeretnének szerezni maguknak egy csodás természeti környezetben.

Közép-Vietnam császárvárosai: Hue, Da Nang Hoi An: Innen Hue-be repülünk, az egykori birodalmi fővárosba, Vietnam központi részére. Meglátogatjuk a királysírokat, a császári Citadellát és részt veszünk egy hajókiránduláson a Parfüm - folyón.

Nem város, ékszerdoboz: Hue-ból  Hoi An ősi városába megyünk, amely egy kivételesen jó állapotban fennmaradt példája a 15- 19. századi dél-kelet-ázsiai kereskedelmi kikötőknek. Az épületek és az utcakép hűen tükrözik a középkori a kínai és japán kereskedővárosok építészetét, amelyek egyesüléséből jött létre   amelyek kombinációjából létrejött ez az egyedülálló örökség.

Napok és helyszínek:

  1. nap: Megérkezés Hanoiba
  2. nap: Egésznapos városnézés Hanoi-ban
  3. nap: Ninh Binh és Trang An
  4. nap: Hanoi - Halong öböl hajókirándulás
  5. nap: Halong öböl hajókirándulás – Den Do - Hue
  6. nap: Hue
  7. nap: Hue – Danang – Hoian
  8. nap: Hoian
  9. nap: Hoian – Elutazás Hanoiba

 

Részletes program

Körutunk részletes programját, az út egyes állomásait, a látnivalókat tartalmazó katalógus a képre kattintva tölthető le.

 

További információk kérése és jelentkezés:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet