Nyári körutak Vietnamban – Nyári kalandozások Vietnamban körút

Nyári kalandozások Vietnamban - Sapa és Észak-Vietnam, Közép-Vietnam nyaralási és kambodzsai kiegészítésekkel

Kiscsoportos vagy egyéni, magyar nyelvű körút Vietnam legszebb helyeire nyáron: Sapa - Hanoi – Halong öböl – Ninh Binh - Phong Nga - Hue – Danang – Hoi An

Körutunk Északról-Délre halad, a Vörös folyó síkságáról indulva, a már 4700 éve töretlenül virágzó vietnami kultúra ikonikus helyszínein; Sapa gyönyörű völgyeiben indul az északi kínai határnál, Hanoi fantasztikus városán, a Halong öböl felejthetetlen szigetvilágán, a világ legszebb karsztvidékein; a világ egyik legizgalmasabb cseppkőbarlang nemzeti parkján. Meglátogatjuk Közép-Vietnam híres városait, Hue császárvárosát, Hoi An ősi kínai és japán kereskedővárosának igazi ékszerdobozát és Danangot.

A körút során ”végigmegyünk” Észak és Közép-Vietnam szokásos “must see” látnivalókon (Hanoi, Halong öböl, Trang An, Hue, Danang, Hoi An…), de hozzá is teszünk két különleges helyszínt: Sapa gyönyörű vidékét és a Phong Nha barlangi királyság lélegzetelállító vidékét és barlangjait! Ezenkívül mindig lesz időnk, hogy megálljunk olyan helyeken, megmutassunk olyan látnivalókat, Vietnam igazi érdekességeit, amiket egy társasutazáson lévő turista soha sem láthat, és amik az ország igazi kincsei. És ez mind csak Önön múlik! Az egyéni vagy kiscsoportos út lehetővé teszi, hogy ezeket a különleges helyeket az Ön igényei szerint illesszük be a programba.

Miért különleges élmény ez az út?

Az egyéni vagy kiscsoportos körút lehetővé teszi, hogy igazi minőséget, keleti kényelmet biztosíthassunk - garantált és megfizethető áron - utasainknak.

 Programunk egy igazi modul, nagyon könnyű beilleszteni ázsiai utazásának programjába.

Az igazi trükk: a körúthoz választható kiegészítő programlehetőségek

 

PROGRAM KIEGÉSZÍTÉSEK

Ehhez az utunkhoz könnyen csatlakoztatható néhány kiegészítés is!  Legtöbb vietnami körutunk Hanoiból indul. Kambodzsai kiegészítéseink a körút utolsó állomásaiból, Can Tho-ól és Ho Chi Minh City-ből indulnak. Ez lehetőséget ad arra, hogy ha ideje engedi, kiegészítse a körutat több különleges lehetőséggel is. Akár mindegyikkel is ugyanazon az úton.

vietnam03Induljon haza pár nappal később és pihenjen egy nagyot Vietnam legszebb tengerparti üdülőhelyein!

A dolog igen egyszerűen működik: Ön kiválasztja melyik üdülőhelyen és melyik szállodánkban szeretne évezni egy felejthetetlen nyaralást. Mi elvisszük Önt a körút végeztével elvisszük a kiválasztott helyre és szállodába és hagyjuk is pihenni. A nyaralás végeztével kivisszük Önt Ho Chi Minh City repterére és további kellemes utat kívánunk.

Ha már úgyis Vietnam - ban barangol, jöjjön el velünk Kambodzsába és esetleg Laoszba is!

Ez a dolog igen egyszerűen működik: A körút végéhez több kambodzsai és/vagy  laoszi program is illeszthető.

Ezekkel  a kiegészítéssel csak annyi változik, hogy az utolsó állomás nem Hoi An, hanem Ho Chi minh City, Siem Reap vagy Luang Prabang. Ott visszük ki önt az elutazás napján a repülőtérre. Rengeteg ilyen kiegészítésünk van, ráadásul a lehetőségek száma hétről-hétre bővül.

De, ez még nem minden... Rengeteg, az ön egyéni igényeinek, kívánságainak kielégítését szolgáló kiegészítésünk van. Ez az VIETNAM MOZAIK PROGRAM. A szabadon variálható körút kiegészítések, az egyes tájegységeket részletesen bemutató programok, az elérhető közeli országok látnivalói egy folyamatosan bővülő könyvtárat alkotnak. Látogassa meg itt:

Programkönyvtár

vagy kattintson az alábbi képre:

 

Részletes program

Körutunk részletes programját, az út egyes állomásait, a látnivalókat tartalmazó katalógus a képre kattintva tölthető le.

 

További információk kérése és jelentkezés:

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet