Vietnam tájai és népei nagy körút – Minden, ami Vietnam

 

Kiscsoportos vagy egyéni, magyar nyelvű körút Vietnam legszebb helyeire: Észak-kelet vietnami hegyvidék - Sapa - Hanoi – Halong öböl – Ninh Binh - Phong Nga - Hue – Danang – Hoi An – Saigon - Mekong delta - Can Tho

 

Mit jelent a -Minden, ami Vietnam ?

Csatlakozzon hozzánk egy igazi kiscsoportos vagy egyéni óriás körútra Vietnamban!  Ez a legjobb módja annak, hogy megismerhesse Vietnam legszebb helyeit, természeti szépségeit, kultúráját, történelmét, művészetét, fantasztikus konyháját, vendégszerető lakóinak mindennapi életét.

Körutunk Északról-Délre halad, a Himalája keleti előhegyei csodálatos őserdeitől, vízeséseitől indulva végighalad a Vörös folyó síkságán, a már 4700 éve töretlenül virágzó vietnami kultúra ikonikus helyszínein; Sapa gyönyörű völgyein és törzsi falvain;  Hanoi fantasztikus városán, a Halong öböl felejthetetlen szigetvilágán, a világ legszebb karsztvidékein; a világ egyik legizgalmasabb cseppkőbarlang nemzeti parkján. Meglátogatjuk Közép-Vietnam híres városait, Hue császárvárosát, Hoi An ősi kínai és japán kereskedővárosának igazi ékszerdobozát és Danangot; majd a Mekong folyó lapályára érve Saigonban és a Mekong Deltavidékén barangolunk.

A körút során ”végigmegyünk” a szokásos “must see” látnivalókon is, de mindig lesz időnk, hogy megálljunk olyan helyeken, megmutassunk olyan látnivalókat, Vietnam igazi érdekességeit, amiket egy társas-utazáson lévő turista soha sem láthat, és amik az ország igazi kincsei. Meglátogatjuk Észak kézműves falvait, megismerkedünk a hegyi törzsek és a falvak életével, a letűnt Csampa királyság megmaradt lakóinak életével és művészetével. És ez mind csak Önön múlik! Az egyéni út lehetővé teszi, hogy ezeket a különleges helyeket az Ön igényei szerint illesszük be a programba.

 

Miért különleges élmény ez az út?

Az egyéni vagy kiscsoportos körút lehetővé teszi, hogy igazi minőséget, keleti kényelmet biztosíthassunk - garantált és megfizethető áron - utasainknak.

 Programunk egy igazi modul, nagyon könnyű beilleszteni ázsiai utazásának programjába.

Az igazi trükk: a körúthoz választható kiegészítő programlehetőségek

 

PROGRAM KIEGÉSZÍTÉSEK

vietnam03Induljon haza pár nappal később és pihenjen egy nagyot Vietnam legszebb tengerparti üdülőhelyein!

A dolog igen egyszerűen működik: Ön kiválasztja melyik üdülőhelyen és melyik szállodánkban szeretne évezni egy felejthetetlen nyaralást. Mi elvisszük Önt a körút végeztével elvisszük a kiválasztott helyre és szállodába és hagyjuk is pihenni. A nyaralás végeztével kivisszük Önt Ho Chi Minh City repterére és további kellemes utat kívánunk.

Ha már úgyis Vietnam - ban barangol, jöjjön el velünk Kambodzsába és esetleg Laoszba is!

Ez a dolog igen egyszerűen működik: A körút végéhez több kambodzsai és/vagy  laoszi program is illeszthető.

 

De, ez még nem minden... Rengeteg, az ön egyéni igényeinek, kívánságainak kielégítését szolgáló kiegészítésünk van. Ez az VIETNAM MOZAIK PROGRAM. A szabadon variálható körút kiegészítések, az egyes tájegységeket részletesen bemutató programok, az elérhető közeli országok látnivalói egy folyamatosan bővülő könyvtárat alkotnak. Látogassa meg itt:

Programkönyvtár

vagy kattintson az alábbi képre:

 

 

PROGRAM Leírások

 Rövid programleírás

Természetesen ebben az útban benne van minden, aminek egy vietnami körútban benne kell lennie:Az északi hegyvidék és Sapa, a Vörös folyó völgye, Hanoi, a Halong öböl, Hue, Hoi An, Danang, a Mekong völgye és Saigon, a Mekong Delta és még jó pár kellemes és gyönyörű hely Vietnamban.

Amitől azonban teljesen más ez az út, mint a többi: Vietnam csodálatos tájai, nemzeti parkjai és különleges természeti látványosságai. Ezekkel egészítjük ki a "Vietnam kincsei nagy körutat":

SAPA fantasztikus látnivalói

Sapa hegyi törzsek által lakott vidéke Lao Cai tartományban fekszik, 350 km-re Hanoitól, közel a kínai határhoz. A területet a Himalája keleti nyúlványai a Hoang Lien Son hegységek uralják. Itt találhatók Vietnám legmagasabb csúcsai, mint például Fansipan, ami a tengerszinttől 3142 méter magasságba nyúlik, gigantikus méretű sűrű erdőkkel és gazdag állatvilággal.

A franciák által épített Sapa 1600 méteren található, közkedvelt nyári üdülőhely, sok száz nyaralóval melyek „Tonkin’s Alpok” néven híresültek el. Sapa területére jellemzőek a magas hegyvonulatok éles csúcsokkal és hatalmas völgyeikkel, sok kis patakocskával. A hegyek-völgyek és a teraszos rizsföldekkel borított lejtők csodás látványt nyújtanak. A régió néhány etnikai kisebbség hazája is egyben, akik egytől egyig viselik a tradicionális és színekben gazdag ruháikat.

Észak-Kelet Vietnam felfedezése

Észak-kelet Vietnam csodálatos vidékeit bemutató kirándulásunk a térség kevésbé ismert, de cserébe legszebb vidékeire viszi el:

 • Ha Giangba, ami az egyik legszebb tája a trópusi hegyvidékeknek.
 • Megmutatjuk a Dong Van-i Global Rock Plató mesébe illő, sziklás vidékeit; a csodás Ban Gioc vízesést, a Ba Be tó elképesztő látványát a tavat körülvevő őserdeivel együtt; a szinte függőleges sziklafalakra kapaszkodó teraszos rizsföldeket.
 • Elmegyünk a hegyoldalakba vágott és szurdokok szélén kanyargó hegyi utak mentén szétszórtan fekvő évszázados kis törzsi falvakba, ahol a villanyvilágítás még mindig gonosz varázslatnak számít.
 • Csodás napokat töltünk el Vietnam hegyi törzsei közt, ahol még mindig a kedvesség, az egyszerű de dolgos és tisztes élet számít; ahol a törzsi koétúra a mai napig is érintetlenül megmaradt.
 • És még rengeteg olyan dolgot, amit a modern világ máshol már gyökerestül kiirtott…

 

Részletes program

Körutunk részletes programját, az út egyes állomásait, a látnivalókat, a kiegészítő programokat, a javasolt észak-vietnami, nyaralási, és kambodzsai kiegészítéseket tartalmazó katalógus mint 90 oldalas kiadvány. A katalógus képére kattintva tölthető le.

 

 

További információk kérése és jelentkezés:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet