Egy - mindenféle vegyes - könyvespolc védelmében

Ahogy elkezdtem összeszedni az információs könyvtár anyagait, hamar kiderült, hogy nem lehet minden cikk mellé egy könyvtárost állítani. Azaz: nem lehet mindent valami, csak az adott cikk tartalmára jellemző kategóriába, témacsoportba besorolni. Van azonban egy (remélem) a kedves olvasónak is érdekes csoportosíthatósági lehetőség is. Ezrét aztán létrehoztam ezt a könyvespolcot is.  Ide is fel fogok pakolni egy-egy példányt azokból az anyagokból amelyek valamilyen különleges érdeklődést is kelthetnek, mert egy részük valami meglepetést okozhat, "rácsodálkozós" érzést is kelthet.

Szép fokozatosan teszem fel ide az egyes "könyveket". De inkább naplószerűségek lesznek ezek, mert minden egyes utam után hozzá akarom írni a legújabban megtalált helyeket, megtapasztalt természeti élményeket és a helyi közösségekben talált még ma is élő kulturális kincseket.

Most még csak néhány könyv van a polcon, de hamarosan több tucatot is találhatsz majd! Egyiket sem találod meg máshol...  Látogass vissza minél gyakrabban!

VISSZA A KÖNYVTÁRBA...

 

Ha te is szeretnél többet megtudni Vietnam és a környező országok izgalmas helyeitől, vagy akár meg is látogatni néhány igazán szívdöglesztő helyet, írj nekünk, kérj további információkat vagy jelentkezz útjainkra itt!

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet