évmilliók költészete: a természet kincsei Vietnámban

Nagyon sok remek utunk van Vietnam legszebb vidékeire. De ez ma még egy kicsit távoli és vadul ismeretlen vidék a legtöbb magyar utazó számára. sokan is sokan kérdezik, megéri-e ennyi időt eltölteni a világ végén? Erre nem igazán tudok válaszolni, de mindenesetre útjaink mindig tele vannak. A különleges, a fotósoknak összerakott barangolások is.

Ezekenn kívül nagyon sok több napos helyi programunk is van célzottan a hegyvidékek szívébe, Sapa vidékére és a hegyi törzsek falvaiba - városaiba is. Ezek a programok is nagyon jól teljesítenek.

Arra gondoltam - magyarázatként is a kérdésekre - ez a fantasztikus vidék és csodás környezet, Vietnam rejtett kincsei megérdemelnek legalább egy részletes, magyar nyelvű ismertetést. Ennek első kísérleteit olvasod most.

Ahogy elkezdtem írni egyre hosszabbra és hosszabbra kezdett nyúlni minden egyes cikk,   mert felbukkantak a személyes élmények, amiket úgy éreztem, muszály lesz megosztani. de egyre inkább azt kezdtem érezni, nagyon kevés a hely egy írásban erre és ezért született ez a könyvtári polc.

Szép fokozatosan teszem fel rá az egyes "könyveket". De inkább naplószerűségek lesznek ezek, mert minden egyes utam után hozzá akarom írni a legújabban megtalált helyeket, megtapasztalt természeti élményeket és a helyi közösségekben talált még ma is élő kulturális kincseket.

Most még csak néhány könyv van a polcon, de hamarosan több tucatot is találhatsz majd! Egyiket sem találod meg máshol...  Látogass vissza minél gyakrabban!

 

 

VISSZA A KÖNYVTÁRBA...

 

Ha te is szeretnél többet megtudni Vietnam természeti csodáiról, vagy akár meg is látogatni néhány igazán szívdöglesztő helyet, írj nekünk, kérj további információkat vagy jelentkezz útjainkra itt!

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet