Nyaralás Vietnam -ban: Con Dao szigetén

Con Dao - tengeri luxus Paradicsom a világ végén

Con Dao sziget - Six Senses Resort. Nyaralás Vietnam -ban.

A gyarmati időkben ez a távoli déltengeri szigetcsoport (más néven Poulo Condore) hírhedt és rettegett volt, a szigetcsoport legnagyobb szigetén, Con Son-on fekvő szigorú gyarmati börtönéről.

Ma, a szigetvilág lakói halászatból, gyöngyhalászatból, fecskefészek gyűjtésből, és mezőgazdaságból élnek.

A sziget természeti szépsége egyedülálló. A látogatók mindent megtalálnak itt, ami egy igazi déltengeri nyaraláshoz csak szükségük lehet. Csodaszép sziklacsoportokat, érintetlen strandokat, , érintetlen őserdőket. Tengeri teknősök rakják le tojásaikat a szgetek távoli partjain, lehet gyönyörködni a delfinek kolóniáinak játékában.

Con Dao szigeti nyaralási alapcsomagjaink 4 nap nyaralást tartalmaznak, de tetszés szerint meghosszabbíthatók! Több különböző üdülőhely csomagjai is kombinálhatók.

Egy hosszabb nyaralásnál fontos, hogy a tengerparton kívül egyéb szórakozási lehetőséget is találjunk. A sziget és  környező szigetvilág jó pár ilyen lehetőséget nyújt. az alábbi napi programjainkat ajánljuk egy kis kikapcsolódáshoz:

  • Con Dao történelmi és börtön túra
  • Teknősbéka nézőben a nemzeti parkban
  • Barangolás a múltban: Ültetvények és ősi falvak
  • Gyalogtúra és természetjárás az esőerdőben
  • Gyorshajós kirándulás a tengeri világítótoronyhoz
  • Tengeri horgászkirándulás

 

Üdülőnk Con Dao szigetén. Csak egyet ajánlunk, de az nagyon jó!

Six Senses Con Dao Resort 5*

A Six Senses Con Dao, az első öt csillagos üdülőhely a szigetcsoporton. modren és különleges építészete egy hagyományos vietnami halászfalu képét ötvözi a kompromisszum mentes üdülési luxus minden kellékével.

Különleges érdeme a Six Senses szenvedélyes természet és környezetvédelmi filozófiája, ami alapján építik a cég luxus üdülőhelyeit világszerte. A táj eredeti képéhez harmonizált épületek, a helyi kézműves és népművészeti termékekre épített belső építészet, a hagyományos építőanyagok felhasználása, a helyi tradíciók és kultura elemeire épülő kialakítás.

Nem véletlen, hogy a Six Senses Con Dao a világ egyik legjobb „ÖKO SHELTER” luxus üdülője National Geographic Traveler toplistáján.

Legfrissebb katalógusunk tartalmazza a részletes leírásokat, árakat.

MEGNYITÁS ITT!

Vietnam01_cat_600x

További részletek és ajánlatkérés az igazi luxus nyaraláshoz:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet