Tavaszi szünet Vietnámban – nyaralás Ázsia Riviéráján – 12 nap – Hanoi – Halong – Hoi An

EGYÉNI VAGY KISCSOPORTOS (2 főtől), magyar nyelvű kiskörút és tengerparti nyaralás a tavaszi szünet idején (2023. április 6.-ától): Hanoi - a Vörös folyó deltavidéke - Halong öböl - Közép-Vietnám - Da Nang - Hoi An

Ez a tavaszi szünet idejére időzített, kimondottan családosok számára összeállított Vietnámi kaland és nyaralási programunk nagyon különleges helyszínre, Vietnámba, az Indokínai félsziget keleti partján fekvő gyönyörű országba viszi el utasainkat. Az ajánlott programok közt bőven akad természetjárás, kulturális és történelmi kalandozás a 4800 éves ország történeti emlékeiben; egy kis elmerülés a buddhizmus több ezer éves és ma is élő hagyományaiban. Ennek az útnak az utolsó napjai főleg a napfényről és a felhőtlen tengerparti nyaralásról szól.

Az északi rész (Hanoi környéke, a Vörös folyó deltavidéke, Ha Long öböl) mindig remek hely. Közép-Vietnám klímája azonban változó, az igazi főszezoni „hőmérséklet” áprilisban kezdődik egy, a Kanári szigetekhez hasonló ragyogó időjárással, majd szép lassan tovább melegszik, amíg el nem éri a trópusi szigetek tengerpartjaira jellemző körülményeket. Ezért a tavaszi szünet ideje a lehető legjobb Közép-Vietnám és a Milliomos Part meglátogatására.

A körút napjai:

 1. nap: Indulás Budapestről, menetrend szerinti járattal
 2. nap: Megérkezés Hanoiba
 3. nap: Egésznapos városnézés Hanoi-ban
 4. nap: Hanoi - Halong öböl hajókirándulás
 5. nap: Halong öböl hajókirándulás – Hanoi
 6. nap: Hanoi – Da Nang – Hoi An
 7. nap: Ba Na Hills kirándulás – Da Nang városnézés
 8. nap: Hoi An – városnézés – Thu Bon delta csónaktúra
 9. nap: Nyaralás Da Nang-ban - Ázsia Riviéráján
 10. nap: Nyaralás Da Nang-ban - Ázsia Riviéráján
 11. nap: Da Nang nyaralás (hosszabbítási lehetőség) – Elutazás Hanoiba vagy Ho Chi Minh Citybe
 12. nap: Visszaérkezés Budapestre

A 11. a napon lehet a kiegészítéseket hozzáilleszteni az úthoz. További nyaralási és program opciók Vietnámban, egyéb ázsiai programjaink.

 

Részletes program

Körutazásunk és nyaralásunk részletes programját, az út egyes állomásait, a látnivalókat tartalmazó katalógus a képre kattintva tölthető le.

Miért különleges élmény ez a nyaralás?

Az egyéni, körutazással kiegészített nyaralás lehetővé teszi, hogy igazi minőséget, keleti kényelmet biztosíthassunk - garantált és megfizethető áron - utasainknak.

 Programunk egy igazi modul, nagyon könnyű beilleszteni ázsiai utazásának programjába is.

Az igazi trükk: a körúthoz választható kiegészítő programlehetőségek

 

PROGRAM KIEGÉSZÍTÉSEK

Ehhez a nyaralásunkhoz könnyen csatlakoztatható jó néhány kiegészítés is!  Legtöbb vietnámi körutunk Hanoiból indul. A közép-vietnámi nyaralás végén tovább visszük önt Hanoiba vagy Ho Chi Minh Citybe. Ezért a nyaralás utolsó állomásairól tovább indulva, szinte bármelyik célországunk programjai és nyaralásai hozzácsatolhatók ehhez a programunkhoz! Ez lehetőséget ad arra, hogy ha ideje engedi, kiegészítse a körutat több különleges lehetőséggel is a nyaraló programot. Akár mindegyikkel is ugyanazon az úton.

vietnam03

Rengeteg, az ön egyéni igényeinek, kívánságainak kielégítését szolgáló kiegészítésünk van. Ez az VIETNÁM MOZAIK PROGRAM. A szabadon variálható körút kiegészítések, az egyes tájegységeket részletesen bemutató programok, az elérhető közeli országok látnivalói egy folyamatosan bővülő könyvtárat alkotnak. Látogassa meg itt:

Programkönyvtár

vagy kattintson az alábbi képre:

 

További információk kérése és jelentkezés:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet