Kambodzsa Angkor Siem Reap Phnom Penh

 

Kambodzsa-i körút kiegészítések és programok a vietnami körutakhoz és nyaralásokhoz


 

VIETNAMI PROGRAM KIEGÉSZÍTÉSEK - KAMBODZSA PROGRAMOK

Vietnami körútjainkhoz könnyen csatlakoztatható néhány kiegészítés is!  Legtöbb vietnami körutunk Hanoiból indul. Kambodzsa kiegészítéseink a körút utolsó állomásaiból, Can Tho-ból és Ho Chi Minh City-ből indulnak. Ez lehetőséget ad arra, hogy ha ideje engedi, kiegészítse a körutat több különleges lehetőséggel is. Akár mindegyikkel is ugyanazon az úton. De, ezek a kambodzsai programok önállóan is rendelhetők, szabadon összerakott ázsiai útja részeként.

ambodzsai programjainkat önálló katalógusban foglaltuk össze, ami programkönyvtárunkból letölthető.Nagyon sok ilyen, kambodzsai programunk van, beleértve a több várost is érintő kis körutakat, az út végére válaszható nyaralásokat. A legfontosabb és általunk legjobban ajánlott programok a Siem Reap és környékére, a Khmer birodalom emlékeihez indított programjaink. Angkor Thom, Angkor Wat, a Kulen hegység, mind-mind  igazán bakancslistás helyek.  Remek kirándulás Kambodzsa fővárosának, Phnom Penh-nek felkeresése is. Az igazi élvezetről profi kulturális idegenvezetésünk és csoportvezetésünk gondoskodik. Kambodzsai programjainkat önálló katalógusban foglaltuk össze, ami programkönyvtárunkból letölthető.

Programkönyvtár

Phnom Penh, Kambodzsa fővárosa a a Tonle folyó bal partján fekszik, közvetlenül annak a Mekongba csatlakozásánál. Hosszú története során többször volt a Khmer birodalom fővárosa, de a közbenső időszakokban is fontos település maradt. Ma ismét a Kambodzsai Királyság fővárosa, az uralkodó székhelye. Mai formáját a francia uralom következetes városépítő mukájának köszönheti. Phnom Penh a legszebb francia kolonniális stílusú város a hajdani Francia Indokína területén. Ehhez jön még a sok egyébb, mai is üzemelő kambodzsai középület, a Királyi Palota, a templomok és a Nemzeti Múzeum. A várost körülvevő csatornák, folyók mentén lépten-nyomon feltűnnek az ezeréves múlt emlékei, a hagyományos falusi élet települései, farmjai, kézműves települései.Phnom Penh: A város a Tonle folyó bal partján fekszik, közvetlenül annak a Mekongba csatlakozásánál. Hosszú története során többször volt a Khmer birodalom fővárosa, de a közbenső időszakokban is fontos település maradt. Ma ismét a Kambodzsai Királyság fővárosa, az uralkodó székhelye. Mai formáját a francia uralom következetes városépítő mukájának köszönheti. Phnom Penh a legszebb francia kolonniális stílusú város a hajdani Francia Indokína területén. Ehhez jön még a sok egyébb, mai is üzemelő kambodzsai középület, a Királyi Palota, a templomok és a Nemzeti Múzeum. A várost körülvevő csatornák, folyók mentén lépten-nyomon feltűnnek az ezeréves múlt emlékei, a hagyományos falusi élet települései, farmjai, kézműves települései.

Siem Reap, Kambodzsa ősi fővárosa mellett fekszik. Siem Reap ma már egy nyüzsgő város, tartományi székhely. Fantasztikus éjszakai élete, régi piacai és kmer-francia stílusú belvárosa önmagában is izgalmas uticél. „Igazi” látnivalója azonban Angkornak, az ezeréves khmer birodalom fővárosának emlékei: Angkor Thom és Angkor Wat. A két fő látványosság azonban csak kis része a lehetséges uticéloknak. Az ősi Angkor körül, kb. 200km-es körben, számtalan, még ma is dzsungellel borított templom, település és egyéb, a hajdani khmer birodalmat idéző rom található. A természeti környezet is csodálatos. Hegyvidékek, őserdők, kanyargó folyók, évszázadokkal ezelőtt épített víztározók és megművelt területek váltják egymást. A Ton Le Sap tó úszó falvai is megérnek egy hajókirándulást.Siem Reap: Siem Reap ma már egy nyüzsgő város, tartományi székhely. Fantasztikus éjszakai élete, régi piacai és kmer-francia stílusú belvárosa önmagában is izgalmas uticél. „Igazi” látnivalója azonban Angkornak, az ezeréves khmer birodalom fővárosának emlékei: Angkor Thom és Angkor Wat. A két fő látványosság azonban csak kis része a lehetséges uticéloknak. Az ősi Angkor körül, kb. 200km-es körben, számtalan, még ma is dzsungellel borított templom, település és egyéb, a hajdani khmer birodalmat idéző rom található. A természeti környezet is csodálatos. Hegyvidékek, őserdők, kanyargó folyók, évszázadokkal ezelőtt épített víztározók és megművelt területek váltják egymást. A Ton Le Sap tó úszó falvai is megérnek egy hajókirándulást.

De, ez még nem minden... Rengeteg, az ön egyéni igényeinek, kívánságainak kielégítését szolgáló kiegészítésünk van. Ez az VIETNAM MOZAIK PROGRAM. A szabadon variálható körút kiegészítések, az egyes tájegységeket részletesen bemutató programok, az elérhető közeli országok látnivalói egy folyamatosan bővülő könyvtárat alkotnak. Látogassa meg itt:

Programkönyvtár

vagy kattintson az alábbi képre:

 

További információk kérése és jelentkezés:

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet