Ünnep – fesztivál – kulturális út Vietnam -ban és Ázsiában

Minden nap ünnepnap! Barangolás Vietnam kulturális ösvényein

Ünnepek, fesztiválok Ázsiában. Kulturális körutak, kölönleges éas tradicionális ünnepek.

Ázsia keleti része egy nagyon különleges világ, legalább is európai szemmel. Ha kilépünk az utcára – szinte bárhol és bármikor – biztosan belebotlunk egy hagyományos fesztiválba, utcai felvonulásba, egy helyi vagy országos ünnepbe, akár a szállodával szomszédos utcasarkon is. Ez nem is csoda. Bármilyen legyen is az adott ország aktuális politikai berendezkedése, az ott élők évezredeket átívelő kultúrája az indiai és kínai hitvilág sajátos keverékére épülő és a mindennapokat mélyen átható filozófia.  Ebbe aztán beleépülnek a korábbi helyi hitvilág elemei. Az eredmény egy csodálatos, számunkra furcsa és nagyon izgalmas lehetőség az utazás, nyaralás kellemes eltöltésére.

Vietnam ebből a szempontból is különleges!

Kulturális körutak Vietnam -ban:

Vietnam történelme, kultúrája, építészeti emlékei csodálatosak. Egy "egyszerű" körúton szinte lehetetlen komolyabban megismerni ezt a fantasztikus világot.

Ezek a speciális körutak hetente indulnak, egyenlőre angol nyelvű vezetéssel. De, kérhető hozzájuk magyar csoportvezetés is. Ekkor ezek az utak igazi kiscsoportos vagy magán úttá válnak, amin csak ön és családja vagy barátai vesznek részt. Ez egy felejthetetlen magán ót minden lehetőségét és kényelmét biztosítja.

Jelenleg ezek az útjaink indulnak hetente, de a lista folyamatosan bővül.

 

 

Ünnepek, fesztiválok, kulturális események:

Vietnam helyi törzsei. Hamisítatlan, ősi törzsi kultúra.Találunk helyi kulturális, művészeti, tánc és sport fesztiválokat, tradicionális sportokra épülő versenyeket, a helyi hitvilág szellemeinek, isteneinek ünnepeit, a híres és tisztelt történeti személyek emléknapjait. Az észeki hegyi t9rzdek fantasztikus falvait, a máig élő törzsi kultúra mindennapjaival.  Az ország hivatalos és tradicionális emléknapjait, a térségben szinte egyeduralkodó buddhizmus szakrális ünnepeit. A hosszú idejű francia uralom hatására, a helyi kultúrába beépült európai ünnepeket. És ezt sorolhatnánk szinte a végtelenségig…

Tradicionális holdújév Vietnam -ban. A TET. Buddhista kultúrális örökség a modern Vietnam -ban. Egy biztos. Akit érdekel ez a fantasztikus kultúra, megtalálja benne az őt legjobban érdeklő eseményeket. Az is biztos, hogy lehetetlen minden egy honlapon mindent felsorolni, ismertetni, ajánlani. De, érdekes példákat bemutatni lehet. Napról-napra bővülő, a legérdekesebb eseményeket leíró információkat cikkekbe szedtük össze. Ez a lista folyamatosan bővül.

A TET - holdújév - ünneplése Vietnam -ban.Ezeket a különleges lehetőségeket, ünnepeket, helyi és országos ünnepeket, fesztiválokat mi mindég felhasználjuk mint építőelemeket. Mint téglákat a falban.

Beleépítjük ezeket az általunk szervezett Vietnam -i utakba és program modulokba. Így jönnek létre különleges ajánlataink.

Amint megtudjuk, ön mikor és merre kíván utazni Vietnam tájain, megkeressük azokat,amik éppen ott és akkor vannak, amikor ön éppen ott van.

Ha nem bánja, javaslatot is teszünk, hogy az önt legjobban érdeklő kulturális eseményekből álljon össze az utazás, nyaralás.

 

 

Rengeteg az ünnep, fesztivál Ázsia szerte. Igyekszünk külön-külön részletesebben is írni a fontosabbakról. Ez nem egyszerű és folyamatos tevékenység. Minden egyes új anyag bekerül az "ázsiai ünnep listába", A részletek ebben a menüpontban találhatók:

FESZTIVÁL ÉS  ÜNNEP ÁZSIÁBAN - ÁZSIA KULTURÁLIS TITKAI 

 

Ha valami igazán különleges utazásra vágyik Vietnam -ban, keressen bennünket bátran!

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet