Vietnam ország információ

Vietnam - a leszálló sárkány országa

 

Vietnam - turista szemmel

Szépsége nem fejezhető ki szavakban.

Ázsia szívében, a csodálatos és érintetlen természeti szépségek, az évezredes kultúra emlékei, valamint népe teszi vonzó uticéllá. A lakosság túlnyomó része 25 év alatti fiatal. Az országot különös civilizáció, bőséges kultúra jellemzi. Az ország természeti elrendezésének páratlan szépsége mély benyomást tesz az utazóra: a Vörös folyó északon, a Mekong deltatorkolat délen, és szinte az egész partszakasz ragyogó zöld rizsültetvényei. Vietnám ritka lehetőséget nyújt arra, hogy tradicionális bájú és szépségű országgal találkozzunk, amely mostanában teszi meg első lépéseit a modern világ felé.

Vietnam, Dél-kelet Ázsia egyik legszebb országa páratlan látnivalókat kínál, csodás tengerparti üdülőhelyei pedig fejethetetlen nyaralási élményekkel ajándékoznak meg. Egyszerűen felsorolhatatlan az a sok szépség és érdekesség, amit ajánlani tudunk.

Északon a Vörös-folyó deltáját, délen a Mekong torkolatvidékét, a kettő között pedig a rizsföldek végtelennek tűnő, élénkzöld mintás takaróját egyszerűen látni kell.

Észak- és Északkelet Vietnam csodálatos helyvidékei, hegyi törzsei és a mai napig megmaradt hagyományos falus élet mindennapjai felejthetetlen élményeket kínálnak.

Vietnam-Pho-BoA vietnami konyha remekei is világhírek. A rengeteg friss zöldséggel, húsokkal, a tenger gyümölcseivel készült és az ázsiai fűszerek titkaival megbolondított ételeket nem szabad kihagyni! A mindenhol nyüzsgő utcai ételárusok frissen készölő választéka kimeríthetetlen.

vietnam27A partvidéket hosszú, homokos fövenyek kísérik, a szárazföldet égbe törő hegyek és buja őserdők tagolják. A kivételes szépségek országa hihetetlen gyorsasággal fogadja be a látogatót. Vietnámnak a hirtelen fejlődés ellenére sikerült megóvnia ősi kultúráját és társadalmának magas fokú civilizáltságát.

 

Facebook oldalunkon folyamatosan közlünk cikkeket, információkat Vietnamról. Érdemes elolvasni ezeket! (Klikk a hivatkozásokra...)

VIETNAM MAGYARUL

 

 

De, ez még nem minden... Rengeteg, az ön egyéni igényeinek, kívánságainak kielégítését szolgáló kiegészítésünk van. Ez az VIETNAM MOZAIK PROGRAM. A szabadon variálható körút kiegészítések, az egyes tájegységeket részletesen bemutató programok, az elérhető közeli országok látnivalói egy folyamatosan bővülő könyvtárat alkotnak. Látogassa meg itt:

Programkönyvtár

vagy kattintson az alábbi képre: