Kaland utak – kaland programok Vietnam – ban

Kalandutak - kaland nyaralások

Kaland utak, programok Ázsia szerte, Ausztráéis és Új-Zéland tájain.

Nehéz ügy...

Az utazási irodák kaland utazás, kaland nyaralás programjait átnézve, bizony komoly hiányérzetünk támad. Nem igazán találtunk olyan ajánlatot, amiben igazi kalandok találhatók. A nagy csoportos társas utakba belepakolt helyi „izgalom”,  nem sok jót ígér. Egy helyi tevepiac meglátogatása; egy bennszülött mintafalu, ahol (véletlenül) éppen akkor van esküvő, amikor odaérünk. Ezek nem igazán jó dolgok, ráadásul csak a gyengébb ”kaland” verziók, mert ki tudja, hogy a társas útra éppen ki fizet be. Egy nyugdíjas házaspárt nem célszerű felzavarni egy hegycsúcsra, vagy elsüllyeszteni a tengeren egy felfedező búvártúrára.

Mi ezt is kicsit másképp szeretjük megoldani: Kalandok csak önnek!

Szervezett programjaink során szinte semmi sem kötelező. Minden helyszínen tudunk olyan helyi „kalandokat” ajánlani, amire ön teljesen önállóan elmehet. Minden üdülőhelyünkön tudunk ajánlani egy és többnapos „adrenalin” programokat, az ön érdeklődésének megfelelően. Ez az igazi megoldás! nyugodtan élvezheti egy szervezett út kényelmét, de közben kielégítheti egyéni kaland igényét is.

/

De, az igazi megoldás az önállóan, az ön igényeire szabott kaland út, kaland nyaralás. Ebbe a verzióba igazán minden belefér! Lehet hegyet vagy sziklát mászni; dzsungeltúrákat tenni; meglátogatni „igazi” hegyi törzseket; vitorlázni, horgászni, búvárkodni a tengeren; golfozni, teniszezni, vadvízi túrákon részt venni.

Persze még ezer egyéb lehetőség van, amit lehet, de előre mi igazán nem tudjuk kitalálni, mi érdekli önt, mi fér bele az idejébe, költségvetésébe. Egy biztos, nehezen tudunk elképzelni olyan kaland- vagy sport programot, ami nem található meg Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon.

Van azonban két olyan rész is Vietnamban, ahol igazán különleges kalandokat lehet átélni. Ez a két rész a barlangi királyág, Phong Nha Ke Bang és a Közép-Vietnami Felföld. Ezekre ez igazán ínyenc helyekre több napos programokat szervezünk. Ezek önállóan is de körutakhoz illesztve is elérhetők. Folyamatosan bővülő kaland program választékunk az alábbi katalógusokban kerülnek ismertetésre (kattints a képre):

 

 

Igazi jó egyéni adrenalin fokozó utat, programot szeretne Vietnamban? Írjon nekünk!

Szerintünk egy igazi kalandút vagy nyaralás valami egészen különleges, személre szóló program, egy igazi „vállalkozás”. Ezért nem is ajánlunk „szabványos” csomagokat. A megoldás egyszerű: lépjen kapcsolatba velünk, beszélgessünk el a dologról. biztosak vagyunk abban, hogy ki tudjuk választani az ön igényeit legjobban kielégítő variációt.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet