A Barlangi Királyság – Phong Nha Ke Bang

 

Vietnami körút kiegészítések és programok - A Phong Nha Ke Bang Nemzeti Park: A Barlangi királyság


 

VIETNAMI PROGRAM KIEGÉSZÍTÉSEK - A barlangi királyság

Vietnami körútjainkhoz könnyen csatlakoztatható jó pár kiegészítés is!  Wz a program a Hanoi/Észak-Vietnam programok mögé illeszthető be a legjobban, de a körút első napja elé is betehető. Ebben az esetben a körút első napján térnek vissza. Ez lehetőséget ad arra, hogy ha ideje engedi, kiegészítse a körutat több különleges lehetőséggel is. Akár mindegyikkel is ugyanazon az úton. De, ezek a vietnami  programok önállóan is rendelhetők, szabadon összerakott ázsiai útja részeként.

Nagyon sok ilyen, Vietnam különböző tájaira elvivő programunk van, beleértve a több helyszínt is érintő kis körutakat, az út végére válaszható nyaralásokat. A legfontosabb és általunk legjobban ajánlott programokat és javasolt utiterveket  önálló katalógusokban foglaltuk össze, amelyek honlapunk programkönyvtárából tölthetők le.

 

 

 

 

Programkönyvtár

Az egyik legszebb vidék, amit ajánlunk Hanoitól délre 500 kilométerre található Phong Nha Ke Bang nemzeti park. A nemzeti park Ázsia legrégebbi, kb. 400 millió éves karsztvidéke. 2003 óta az UNESCO világörökség része. Több mint 300, csodálatos szépségű cseppkőbarlang, cukorsüveg alakú mészkőkúpok százai, több ezer négyzetkilométer területű egybefüggő, dzsungelborította hegyvidék, Magas sziklafalak szűk szurdokok, hegyi folyók és patakok, vízesések és a völgyekben fekvő apró falvak és rizsföldek jellemzik. Ide visszük el Önt pár napra. Hajózunk hegyi folyón és egy barlang sötét mélyén, kirándulunk elhagyott völgyekbe és meglátogatjuk Ázsia legszebb cseppkőbarlangjait is.

 

De, ez még nem minden... Rengeteg, az ön egyéni igényeinek, kívánságainak kielégítését szolgáló kiegészítésünk van. Ez az VIETNAM MOZAIK PROGRAM. A szabadon variálható körút kiegészítések, az egyes tájegységeket részletesen bemutató programok, az elérhető közeli országok látnivalói egy folyamatosan bővülő könyvtárat alkotnak. Látogassa meg itt:

Programkönyvtár

vagy kattintson az alábbi képre:

 

További információk kérése és jelentkezés:

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet