Vietnami mozaik – egyéni út, különleges nyaralás – utiterv összeállító

 

Vietnami mozaik programok - egyéni utiterv összerakó

Állítsa össze saját vietnami útját, nyaralását javasolt programmoduljaink segítségével!

 

Ez az anyag alapvetően a vietnami egyéni programjainkról szól. De, nem csak ezekről. Létrehoztunk egy ajánlott program könyvtárat. Részletesen leírjuk benne az egyes tájegységek, városok, falvak különlegességeit. Kidolgoztunk ezekre a területekre egy napos és többnapos programokat. Létrehoztunk komplexebb utiterv javaslatokat is, amelyek egy-egy különleges tájegység mélyén barangolnak. Vannak a bátrabb utazók számára ajánlható kaland programok is.

Ezek az egyéni blokkok nem csak Vietnamról szólnak. Az egyéni utak összeállítása során nagyon gyakran előkerül a több országot is érintő privát barangolások igénye is. Azon a területen, amit még sok helyen Indokínának neveznek: Vietnam, Laosz és Kambodzsa egykor francia uralom alatt álló területeiről. Mi ezt kiegészítettük Thaiföld izgalmas világával is. Ez nálunk az „Indochina Mosaik Tours” rendszer. A teljes területen kínálunk összerakható utakat, önálló helyi programokat.

  • Ezeknél nem gond a tematikus összeállítás sem.  Vannak köztük teljes Vietnam -ot részletesen bejáró "felfedező" utak, Vietnam -ot is bemutató, de több országot érintő kontinens barangolások, de valamilyen témakörre kihegyezett kulturális és kaland utazások is. Vannak körút  - nyaralás kombinációk is.
  • Szerintünk nagyon jók (mit is írhatnánk saját programjainkról…), de csak példák és csak pár országot érintenek.

Miért különleges élmény egy ilyen utiterv végigjárása?

Mit tud ez a megoldás? Olyan, mint a LEGO. Szabadon rakhatja össze utazását, nyaralását, csak a következő állomásra történő jegyet kell önállóan megvennie. Természetesen, ebben is segítünk. Ezeknél a csomagoknál egyszerűen nincs fix indulási időpont. közösen rakjuk össze a komplett utat, arra az időpontra és összeállításban, ami önnek a legjobban megfelel.

De még ez is "csak" egy utazási modul, amit modul, nagyon könnyű beilleszteni ázsiai utazásának programjába.

De, ez még nem minden... Rengeteg, az ön egyéni igényeinek, kívánságainak kielégítését szolgáló kiegészítésünk van. Ez az VIETNAM MOZAIK PROGRAM. A szabadon variálható körút kiegészítések, az egyes tájegységeket részletesen bemutató programok, az elérhető közeli országok látnivalói egy folyamatosan bővülő könyvtárat alkotnak. Látogassa meg itt:

Programkönyvtár

vagy kattintson az alábbi képre:

 

További információk kérése és tanácsadás:

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet