Sapa csodái és a Hmongok birodalma

 

Vietnami körút kiegészítések és programok - Észak-vietnam legszebb tájai: Sapa vidéke

Vietnami körútjainkhoz könnyen csatlakoztatható jó pár kiegészítés is!  Legtöbb vietnami körutunk Hanoiból indul. Észak-vietnami körút kiegészítéseink a körút első napja előtt Hanoiból indulnak és oda is térnek vissza. Ez lehetőséget ad arra, hogy ha ideje engedi, kiegészítse a körutat több különleges lehetőséggel is. Akár mindegyikkel is ugyanazon az úton. De, ezek az észak-vietnami  programok önállóan is rendelhetők, szabadon összerakott ázsiai útja részeként.

 

VIETNAMI PROGRAM KIEGÉSZÍTÉSEK - SAPA PROGRAMOK

Vietnami körútjainkhoz könnyen csatlakoztatható jó pár kiegészítés is!  Legtöbb vietnami körutunk Hanoiból indul. Észak-vietnami körút kiegészítéseink a körút első napja előtt Hanoiból indulnak és oda is térnek vissza. Ez lehetőséget ad arra, hogy ha ideje engedi, kiegészítse a körutat több különleges lehetőséggel is. Akár mindegyikkel is ugyanazon az úton. De, ezek az észak-vietnami  programok önállóan is rendelhetők, szabadon összerakott ázsiai útja részeként.

Az egyik legszebb vidék, amit ajánlunk Sapa és környéke. Nemcsak a lélegzetelállító szépsége miatt, de az igazi és ősi Hmong kultúra miatt is. Itt még megismerkedhetünk a hegyi törzsek (nem a turisták számára összerakott műanyag fesztiválok!) mindennapi életével is a kis hegyi falvakban tett látogatásaink során.Nagyon sok ilyen, Vietnam különböző tájaira elvivő programunk van, beleértve a több helyszínt is érintő kis körutakat, az út végére válaszható nyaralásokat. A legfontosabb és általunk legjobban ajánlott programokat és javasolt utiterveket  önálló katalógusokban foglaltuk össze, amelyek honlapunk programkönyvtárából tölthetők le.

Az egyik legszebb vidék, amit ajánlunk Sapa és környéke. Nemcsak a lélegzetelállító szépsége miatt, de az igazi és ősi Hmong kultúra miatt is. Itt még megismerkedhetünk a hegyi törzsek (nem a turisták számára összerakott műanyag fesztiválok!) mindennapi életével is a kis hegyi falvakban tett látogatásaink során.

Programkönyvtár

Sapa hegyi törzsek által lakott vidéke Lao Cai tartományban fekszik, 350 km-re Hanoitól, közel a kínai határhoz.Sapa hegyi törzsek által lakott vidéke Lao Cai tartományban fekszik, 350 km-re Hanoitól, közel a kínai határhoz. A területet a Himalája keleti nyúlványai és a a Hoang Lien Son hegységek uralják. Itt találhatók Vietnám legmagasabb csúcsai, mint például Fansipan, ami a tengerszinttől 3142 méter magasságba nyúlik, gigantikus méretű sűrű erdőkkel és gazdag állatvilággal.

A franciák által épített Sapa 1600 méteren található, közkedvelt nyári üdülőhely, sok száz nyaralóval melyek „Tonkin’s Alpok” néven híresültek el.A franciák által épített Sapa 1600 méteren található, közkedvelt nyári üdülőhely, sok száz nyaralóval melyek „Tonkin’s Alpok” néven híresültek el. Sapa területére jellemzőek a magas hegyvonulatok éles csúcsokkal és hatalmas völgyeikkel, sok kis patakocskával. A hegyek-völgyek és a teraszos rizsföldekkel borított lejtők csodás látványt nyújtanak. A régió néhány etnikai kisebbség hazája is egyben, akik egytől egyig viselik a tradicionális és színekben gazdag ruháikat.

De, ez még nem minden... Rengeteg, az ön egyéni igényeinek, kívánságainak kielégítését szolgáló kiegészítésünk van. Ez az VIETNAM MOZAIK PROGRAM. A szabadon variálható körút kiegészítések, az egyes tájegységeket részletesen bemutató programok, az elérhető közeli országok látnivalói egy folyamatosan bővülő könyvtárat alkotnak. Látogassa meg itt:

Programkönyvtár

vagy kattintson az alábbi képre:

 

További információk kérése és jelentkezés:

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet