Utazás – nyaralás – körút – program – árak

Árak: utazás - nyaralás - körút - programok - utak - Vietnamban

Vietnam: árak árlisták és katalógusok. Részletes anyagok, ismertetők Vietnm tájáiról, városairól.Vietnam és az utazás "ára":  Ahogy a magyar nyelv sem világnyelv, úgy a magyar forint sem valuta. Szerintünk egy árat, fixen, HUF-ban megadni ma inkább átverés, mint tájékoztatás.  Arra jó csak, hogy becsalogassa a kedves vevőt. Bevált technika ez: amikor az utazás előtt befizetjük a végárat, előveszik és megmutatják nekünk az ÁSZF-et. Ilyenkor gyakran kiderül, hogy a katalógusban szereplő százezer, az igazából kettőszáz.

Nálunk ez másképp van. A katalógusárak mindenhol USD-ben vannak megadva, ezért nem változnak, csak ha egy újabb árlista kerül kiadásra. (A honlapon lévő árlista mindig a legfrissebb és tartmazza a kiadás dátumát.

 

Az ár és fizetési problémák elkerülésére kitaláltunk valamit:

Árainkról: Vietnami helyszíni szolgáltatások, helyi valutában.

Egy helyi kiegészítő program vagy egyéb helyszíni kiegészítő  szolgáltatás kifizetése mindig a helyi valutában történik. A mi költségeink is ott a helyszínen keletkeznek. Ezért mi is a helyi valutában kérjük az árat. A katalógusban megadott USD összeg beváltásával, ha ez katalógus adat. Ha nem, azaz a szolgáltatás valami különleges, akkor a megállapodott ár lesz az érvényes. . És csak akkor, ha a kedves vendég már megérkezett. Lehet előre is befizetni, de nem szükséges. Azzal sok a bizonytalanság. Pár hónappal előre lehetetlen megmondani, milyen lesz az időjárás. Ha zuhog az eső, nem célszerű sem buszos, sem hajós kirándulásra menni. Ha süt a nap, de viharossá válik a szél, könnyen letilthatják a hajózást. Legjobb nálunk, a helyszínen befizetni. Akkor biztos, hogy elindul a program.

Hány Ft egy Dong?

ringgit01Vietnam olcsó ország az európai utazó számára, de azért vigyázni kell, mert a végén könnyen átléphetjük az előre elképzelt keretet. . Egy csapda, amibe az óvatlan utazó bele tud futni, az az átváltás. Miből, hol és mennyiért? Előre nehéz megválaszolni. Lehet készpénzt hozni és átváltani (USD? EURO? Az utóbbit semmiképpen…) Lehet kártyával készpénzt felvenni a helyszínen (ezt a magyar bankok nagyon durván büntetik. A végleges költség eléggé horrorisztikus lehet. A váltásnál sem mindegy, hogy bank, vagy pénzváltó. Jó nagyok lehetnek a különbségek.

Vannak Ft-os áraink is...

ForintsAzokat vietnami útjainkat, programjainkat, szállásainkat, amiket magyar kiutaztató partnereink szervezik és értékesítik, náluk, az ő árlistáik alapján,  Ft-ban is lehet fizetni. Ezeknél sincs azonban varázslás. Annyi, amennyi a katalógusukban szerepel.

Katalógusok - Árlisták

Legfrissebb vietnami katalógusaink és árlistáink  tartalmazzák a részletes leírásokat, árakat. Rengeteg utunk, programunk van, ezért létrehoztunk egy információs könyvtárt. Keresse fel, böngésszen katalógusainkban!

BELÉPÉS ITT!

Írjon nekünk, kérje legfrissebb anyagainkat!

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet