Vietnam -i Körutak és körút kiegészítések

Egyéni és csoportos körutak Vietnamban és a környező országokban

Vietnam -i Körút hagyományosan - Egy kis mormogós bevezető a „hagyományos” utakról…

big_evil_smileTagadhatatlan, hogy a legkényelmesebb dolog valami készet levenni a polcról. Megnézegetjük, megszagolgatjuk, kiválasztjuk, megrendeljük, befizetjük az előleget és nincs több gond vele. … Elvileg.

A gyakorlatban azonban van jó pár olyan probléma, amit egy hagyományos körút nem tud megoldani, akármilyen gondosan is van összeállítva... Ezek egyrészt alapvetően a "társas út" összeállításának elkerülhetetlen törvényeiből adódnak, másrészt kivédhetetlen és előre nem látható helyszíni körülmények következményei.

Van azonban néhány üdítő kivétel!

Az előbbi mormogás a magyar körút választék (csak a saját úti céljainkra) átböngészése alapján született. Van azonban néhány tényleg jó, általunk is ajánlható út és iroda! Annyira kellemesek, hogy kapcsolatba is kerültünk. Ma már a magyarországi indulású vietnami körútjaink, speciális egyéni is kiscsoportos útjaink, programjaink náluk is megvásárolhatók.

Körút Vietnam-ban utazás szervezés, tanácsadás idegenvezetés, körutak, kiegészítő kulturálisprogramok, városlátogatás, nyaralás, egész évben magyarulMagyarországi indulású Vietnam -i minőségi útjaink. Ezek komplett utak, repülőjegyekkel, biztosításokkal, komplett magyar csoport és idegenvezetéssel. Meghatározott időpontokban indulnak ugyan, de a helyszínen is lehet csatlakozni hozzájuk. Így remekül beépíthetők egyéni úti programokba is. Ráadásul kiegészíthetők egyéni csomagokkal is (nyaralások, kezdő és befejező program és nyaralási csomagok…).

Az igazi eltérés a tartalom. Nálunk nem a "jóárasítás" a cél, hanem az, hogy minél több, szebb és izgalmasabb helyet megmutassunk.  Hogy adjunk lehetőséget és időt helyi érdekességek egyéni meglátogatására is, amihez fakultatív programok széles választékát ajánljuk minden helyszínen.

 

globe02Helyszínről induló egyedi utazási blokkok, nyaralási csomagok Vietnamban. Ez az igazi „durranás”, amit ajánlani tudunk! Önnek csak az a dolga, hogy megérkezzen hozzánk, vietnam bármelyik repülőterére, városába. Mi végigvisszük a programon és a végén visszavisszük a reptérre (vonathoz, buszhoz, hajóhoz…).

Mit tud ez a megoldás? Olyan, mint a LEGO. Szabadon rakhatja össze utazását, nyaralását, csak a következő állomásra történő jegyet kell önállóan megvennie. Természetesen, ebben is segítünk. Ezeknél a csomagoknál egyszerűen nincs fix indulási időpont. közösen rakjuk össze a komplett utat, arra az időpontra és összeállításban, ami önnek a legjobban megfelel.

A helyszínről induló komplett , tematikus körutak Vietnam -ban.  „Mi már itt vagyunk otthon”, tehát nem probléma az, hogy valamelyik helyszínen várjuk az utazókat és onnan vigyük őket tovább magyarul. Legnagyobb előnyük a hagyományos körutakkal szemben a rugalmasság és testre szabhatóság.

Ezeknél nem gond a tematikus összeállítás sem.  Vannak köztük teljes Vietnam -ot részletesen bejáró "felfedező" utak, Vietnam -ot is bemutató, de több országot érintő kontinens barangolások, de valamilyen témakörre kihegyezett kulturális és kaland utazások is. Vannak vietnami körút  -nyaralás kombinációk is.  Nagy előnyük, hogy nem csak szezononként néhányszor indulnak, hanem akár hetenként is.  Sőt! Egyéni vagy zárt csoportos programként akár már 4 főtől is elérhetők.

Tematikus körutak Vietnam -ban:

KÖRUTAK

 

Tematikus útjaink is kiegészíthetők vietnami tengerparti nyaralással és kambodzsai utazási blokkokkal.

De, ez még nem minden... Rengeteg, az ön egyéni igényeinek, kívánságainak kielégítését szolgáló kiegészítésünk van. Ez az VIETNAM MOZAIK PROGRAM. A szabadon variálható körút kiegészítések, az egyes tájegységeket részletesen bemutató programok, az elérhető közeli országok látnivalói egy folyamatosan bővülő könyvtárat alkotnak. Látogassa meg itt:

Programkönyvtár

vagy kattintson az alábbi képre:

 

 

Írjon nekünk bátran, ha bármi kérdése van Vietnam -i szolgáltatásainkról!

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet