Nyaralás Vietnam -ban: Phu Quoc szigetén

Phu Quoc a Smaragd sziget - Az őstermészet és csodás tengerpartok világa

Nyaralás Vietnam -ban - - Luxus nyaralás Pju Quoc sziget üdülőparadicsomában a tengerparton - programok a nyaraláshoz - transzfer az üdülőhelyre

Phu Quoc szigete csak egy óra repülés Ho Si Minh-városból, vagy két óra repülés Hanoiból. Így a lehető legtöbb utazási időt kell áldozni arra, hogy élvezhessük az egzotikus sziget életét.

A nyaralás Phu Quoc tengerpartjain egy igazi ízelítő a trópusi paradicsomból. A sziget dél-Vietnamban, a Thai öbölben fekszik. A Smaragd sziget, ahogy a helyiek hívják természetes növényzetéért, buja trópusi ereiért, az érintetlen esőerdőkben fakadó forrásaiért, csodálatos élővilágáért,  azonban nem csak ezekről híres.  Elefántcsont színű, lágy homokos tengerpartjai, öblei méltán teszik Phu Quoc szigetét Vietnam egyik leghíresebb üdülőhelyévé.

Phu Quoc szigeti nyaralási alapcsomagjaink 4 nap nyaralást tartalmaznak, de tetszés szerint meghosszabbíthatók! Több különböző üdülőhely csomagjai is kombinálhatók.

Egy hosszabb nyaralásnál fontos, hogy a tengerparton kívül egyéb szórakozási lehetőséget is találjunk. Phu Quoc és a környező szigetvilág jó pár ilyen lehetőséget nyújt. az alábbi napi programjainkat ajánljuk egy kis kikapcsolódáshoz:

Déli szigettúra: Duong Dong piac, Halszósz gyár, Cau emplom, Gyöngy farm.

An Thoi szigetvilága: Egész nsapos túra s szigetvilág ccsdodái közt. horgászat és sznorkeling. A Sao öböl.

Gyalogtúra a nemzeti parkban: az egyszerű őserdei sétától a dzsungel kalandokig.

Naplemente túra: a trópusi naplemente a legszebb helyen.

Éjszakai tintahal halászat: Izgalmas éjszakai program a tengeren, .halászhajóval,  reflektoros tintahal fogással.

Északi szigettúra: fürdés, sznorkelezés és horgászás a kisebb észasi szigetek körül, különleges látnivalókkal: Ganh Dau Beach, Kambodzsa a távolból, bors farm a nemzeti parkban.

Szállodáink, üdülőink Phu Quoc szigetén

A bemutatott üdülők és szállodák csak példák. A teljes választék és az aktuális árak nyaralási katalógusunkban érhetők el

 

Hotel Thien Hai Son 3*

A szálloda a tengerparton, a várostól és az éjszakai piactól pár perces séta távolságra fekszik. tübb mint száz szobájának egy része közvetlen tengeri kilátású, különböző szoba kategóriákkal. Medencés kertje, sportpályái és tengeri kajak kölcsönzője is van. Étterme nemzetközi konyhát visz büfé és a la carte formában.

Saigon Phu Quoc Hotel 3*+

A  Phu Quoc Hotel is egy három és fél hektáros parkban, kókuszpálmákkal benőtt domboldalon, csendes környezetben fekszik, remek panorámás kilátással.   Rengeteg szórakozási és vizisport lehetőséget kínál. Főleg a nyugodt pihenést, remek ellátást és szép környezetet kereső vendégeinknek ajánljuk.

Mercure Phu Quoc Resort 4*

A Mercure Phu Quoc Resort trópusi kertjében rejtőző 73 önálló és minden kényelemmel felszerelt nyaralóvillája a Thai öböl gyönyörű tengerpartja mentén található..

Vendégei kényelméről és szórakozásáról két bár, teniszpályák, medence, jakuzzikkal és szaunával ellátott SPA gondoskodik.

Long Beach Resort 4*

Az érintetlen tengerparton elnyúló Long Beach Resort, 118 szobával és egyedülálló építészettel rendelkezik. Szobái, központi létesítményei egy hagyományos vietnami falut formáznak.

Az egyedi építészet gondosan és nem tolakodóan megformált luxusa, a kiszolgálás minősége kiemelkedővé teszi az egész régióban. Igaszán harmonikus környezete ideális hely a kikapcsolódás, a zavartalan nyaralást keresők számára.

La Veranda Resort 4*

Az üdülő 70 darab egyedi balkonos, tengerre néző és különleges berendezésű szobával rendelkezik, amelyek patkó alakban veszik körül az üdülő központi medencéjét.

Két étterme, a longue bár, a tengerparti SPA és a csodálatos kilátás szolgálja vendégei kényelmét. Különösen alkalmas baráti társaságok nyaralásához, családi eseményekhez, esküvőkhöz és nászutakhoz.

 Összes katalógus, árlista és utazási információs anyagunk katalógus tárunkban elérhető!

KATALÓGUSTÁR MEGNYITÁSA ITT!

Legfrissebb nyaralási  katalógusunk tartalmazza a részletes leírásokat, árakat. A képre kattintva nyitható meg.

 

 

További részletek és ajánlatkérés egy fantasztikus nyaraláshoz:

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet