Nyaralás Vietnam tengerparti üdülőhelyein

Nyaralás Vietnam legszebb helyein

Nyaralás Vietnam legszebb üdólőhelyein. Szállodásk, nyaralási csomagok.Eddigi tapasztalataink alapján, magyar vendégeink nyaralási szokásait is figyelembe véve választottuk ki azokat a szállásokat, amik a legjobban kedveltek vendégeink körében és jók is. A csomag mindig tartalmaz egy minimális tartózkodási időt, ami azonban korlátlanul meghosszabbítható.

Nyaraljon velünk Vietnam legnépszerűbb nyaralóhelyein:

NYARALÁS PHAN THIET BEACH - en (Mui Ne)

Phan Thiet 5 órányi autóútra (200 km) van Ho Chi Minh város északi rérészétől. Mui Ne tengerpart híres a homokdűnéiről. Phan Thiet horgászparadocsomtól 20 km-re északi irányban. A hullámlovasok új mekkája és válogathatunk a butikhotelek vagy a tradicionális vietnami stílusú szállások között. Hosszabbítsa meg tartózkodását 3 éjszakával Mui Ne tengerparton mielőtt hazarepülne. Tökéletes befejezése lehet vietnami nyaralásának. RÉSZLETEK ITT!

NYARALÁS PHU QUOC szigetén

A nyaralás Phu Quoc tengerpartjain egy igazi ízelítő a trópusi paradicsomból. A sziget dél-Vietnamban, a Thai öbölben fekszik. A Smaragd sziget, ahogy a helyiek hívják természetes növényzetéért, buja trópusi ereiért, az érintetlen esőerdőkben fakadó forrásaiért, csodálatos élővilágáért,  azonban nem csak ezekről híres.  Elefántcsont színű, lágy homokos tengerpartjai, öblei méltán teszik Phu Quoc szigetét Vietnam leghíresebb üdülőhelyévé. RÉSZLETEK ITT!

NYARALÁS DA NANG és HOI AN tengerpartjain

Ez Vietnam egyik legszebb tengerpartja, igazi kincs a nyaralni vágyók számára. Da Nang város déli részéről indul, áthalad a Thu Bon folyó zegzugos, szigetekkel teleszórt deltáján és még hosszú kilométereken át folyatódik Hoi An-tól délre. Teljes hossza 33 km. A közvetlenül a tengerparton sorakozó üdülő szállodák minden igényt kielégítenek. Az egyszerűbb (3*) de jó minőségű helyektől az igazi keleti kényelmet biztosító luxus szállodákig és luxus üdülőkig minden kategória megtalálható itt. RÉSZLETEK ITT!

NYARALÁS CON DAO szigetén

A gyarmati időkben ez a távoli déltengeri szigetcsoport (más néven Poulo Condore) hírhedt és rettegett volt, a szigetcsoport legnagyobb szigetén, Con Son-on fekvő szigorú gyarmati börtönéről.

Ma, a szigetvilág lakói halászatból, gyöngyhalászatból, fecskefészek gyűjtésből, és mezőgazdaságból élnek.

A sziget természeti szépsége egyedülálló. A látogatók mindent megtalálnak itt, ami egy igazi déltengeri nyaraláshoz csak szükségük lehet. Csodaszép sziklacsoportokat, érintetlen strandokat, , érintetlen őserdőket. Tengeri teknősök rakják le tojásaikat a szigetek távoli partjain, lehet gyönyörködni a delfinek kolóniáinak játékában. RÉSZLETEK ITT!

NYARALÁS NHA TRANG Beach-en

Csak 45 perc autóútnyira Ho Chi minh City-től, vagy egy és háromnegyed órás repülésnyire Hanoi-tó fekszik Vietnam leghíresebb tengerparti üdülőhelye: Nha Trang.

Hosszó. pálmafás, szikrázóan fehér homokos, hosszan elnyúló strandjai a Kínai-tenger partján fekszenek. Szállodái, üdülői, szórakozási lehetőségei minden igényt kielégítenek. A központi strandjaitól kicsit távolabb, a kis öblökben, domboldalakon egészen különleges kialakítású üdülők, nyaraló villák húzódnak meg. RÉSZLETEK ITT!

Vietnam -i nyaralási csomagjaink:

burasari560Komplett nyaralási csomagok Vietnam nyaralóhelyein: Igen népszerű szolgáltatásunk. Önnek semmi különöset nem kell tennie, csak kiválasztani az indulási időpontot, a szállodát, az esetleges kiegészítő szolgáltatásokat (pótágy, étkezési opciók – félpanzió, teljes panzió – halal, kóser, vegetáriánus, laktóz mentes, diabetikus…, gyermekfelügyelet, autó/motor bérlet…) . A többi a mi dolgunk. A csomag mindig tartalmazza az érkezési és elutazási transzfereket az nyaralóhely legközelebbi utazási kapcsolatához (repülőtér, vasút állomás, busz-pályaudvar, tengeri vagy folyami kikötő ) transzfereket, a helyi programismertetéseket, a szállásfoglalás előkészítését és ellenőrzését (amikor megérkezik, már minden rendben van…).

lfight1-560Komplett, Magyarországról induló nyaralás: Tartalmazza a nemzetközi repülőjegyeket is. Kiegészítésként javasoljuk azokat a magyarországi kiutaztató partnereket is, akiknél a teljes csomag is megrendelhető.A biztosításokat is, amik az adott helyszínen is hatékonyak, nemcsak utólag derül ki, hogy a 100 ÁSZF kizárja a térítést.

phukettour560Különleges nyaralási csomagok: Általános csomagjainkat mindig „átlagos” vendégeink számára állítjuk össze. Ezek mindenki számára elérhetők.

Vannak azonban olyanok, akik számára ez nem elég. Többet, a saját igényeik szerintit szeretnének. Számukra ajánljuk különleges nyaralásainkat. Tengeri nyaralás, pihenés a természetben, tradicionális szállodák, golf, tenisz, hegymászás, biciklis vagy motoros nyaralás, búbár nyaralás és még egy csomó egyéb lehetőség áll rendelkezésre. Speciális és igen romantikus lehetőség a nászút, akár helyi polgári vagy tradicionális esküvővel is összekötve.