Vietnami egyéni utitervek, javaslatok

 

Vietnam csodálatos világa csak önnek - egyéni utiterv javaslatok

Kiscsoportos vagy egyéni, magyar nyelvű körutak, programok, kirándulások. Javasolt útvonal összeállítások Vietnam legszebb helyeire

Ez az anyag alapvetően a vietnami egyéni programjainkról szól. De, nem csak ezekről. Egyéni útjaink során nagyon gyakran előkerül a több országot is érintő privát barangolások igénye. Azon a területen, amit még sok helyen Indokínának neveznek: Vietnam, Laosz és Kambodzsa egykor francia uralom alatt álló területeiről. Mi ezt kiegészítettük Thaiföld izgalmas világával is. Ez nálunk az „Indochina Mosaik Tours” rendszer. Itt kínálunk, egyéni és csoportos utakat, önálló helyi programokat.

 • Ezeknél nem gond a tematikus összeállítás sem.  Vannak köztük teljes Vietnam -ot részletesen bejáró "felfedező" utak, Vietnam -ot is bemutató, de több országot érintő kontinens barangolások, de valamilyen témakörre kihegyezett kulturális és kaland utazások is. Vannak körút  - nyaralás kombinációk is.
 • Az itt ismertetett utak kedves vendégeink kívánságai alapján összeállított, a 2017-18-as téli főszezonban megvalósított utak és nyaralások.
 • Szerintünk nagyon jók (mit is írhatnánk saját programjainkról…), de csak példák és csak pár országot érintenek.

„Mi már itt vagyunk otthon Ázsiában” és ez nem csak egy jól hangzó mottó. Dubaitól – Tajvanig mindenhol előfordulunk az év minden napján, mert tényleg itt élünk. És imádjuk a dolgot…

Miért különleges élmény egy ilyen utiterv végigjárása?

Mit tud ez a megoldás? Olyan, mint a LEGO. Szabadon rakhatja össze utazását, nyaralását, csak a következő állomásra történő jegyet kell önállóan megvennie. Természetesen, ebben is segítünk. Ezeknél a csomagoknál egyszerűen nincs fix indulási időpont. közösen rakjuk össze a komplett utat, arra az időpontra és összeállításban, ami önnek a legjobban megfelel.

De még ez is "csak" egy utazási modul, amit nagyon könnyű beilleszteni ázsiai utazásának programjába.

Egyéni utiterv javaslataink napról.napra bővülnek újabbakkal, a már meglévők is gyakran frissülnek újabb lehetőségekkel, az utak tapasztalatai alapján.  A javasolt utiterveket tartalmazó katalógus képére kattintva tölthető le.

 

 

További információk kérése és jelentkezés:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet